FONTOS INFORMÁCIÓ!
EZ A TEINGATLANOD.HU INGATLAN ÉS HITELIRODA INFORMÁCIÓS OLDALA.SEMMILYEN INFORMÁCIÓVAL NEM RENDELKEZÜNK AZ ELEKTRONIKUSAN BEADOTT KÉRVÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN!A BEADOTT KÉRELMEKET A LAKÓHELY SZERINT ILLETÉKES EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁRHOZ ÉRKEZIK,OTT KELL ÉRDEKLŐDNI!KÉREM,HOGY BENNÜNKET CSAK ABBAN AZ ESETBEN KERESSENEK,HA AZT SZERETNÉK,HOGY MI INTÉZZÜK A TELJES CSOK/BABAVÁRÓ IGÉNYLÉST!

CSOK / BABAVÁRÓ / OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS IGÉNYLÉSE ELEKTRONIKUS ÚTON

1. lépés: igénylőlap (nyomtatvány) letöltése

2. lépés: A nyomtatványt nyomtasd ki, majd töltsd ki a "hatósági bizonyítványt kérő adatai" mezőket.

CSOK - Családok otthonteremtési kedvezményének igényléséhez illetve az otthonteremtési kamattámogatás iránti igazolás kiadásához

Fontos! X-et kell tenni a megfelelő kockába!Ezt a BANK mondja meg,melyiket kéri!!!

Babaváró támogatás igénylőlap

3. lépés: Szkenneld be vagy fotózd le a kitöltött, aláírt igénylőlapot, hogy azt el tudd juttatni csatolva, a területileg illetékes Kormányhivatalnak

5. lépés: Nyomd meg a "Bejelentkezés" gombot. Meg kell adni az Ügyfélkapus azonosítót és jelszót. Ki kell választani az alábbiakat:

Témacsoport: Kormányhivatali ügyek

Ügytípus: Egészségbiztosítási pénztári feladatok

6. lépés: Válasszuk ki a címzettet a listából (A megyeszékhely szerinti járási hivatalt kell kiválasztani, vagy Budapest Főváros Kormányhivatal.)

7. lépés: Tárgy megadása. Pl.:CSOK vagy/és babaváró támogatás igénylése

8. lépés: Levél szövege:

Tisztelt Hivatal, CSOK és/vagy Babaváró hitel és/vagy Otthonfelújítási kölcsön igényléséhez kérném a társadalombiztosítási jogviszonyomat igazoló Hatósági Bizonyítvány kiállítását és megküldését elektronikusan is. Köszönöm szépen

9. lépés: Csatolmányok feltöltése: az igénylőlap képét itt kell feltölteni. Behúzni a képet a felhő ikonra "vagy a Klikkeljen ide a tallózáshoz" gomb megnyomásával lehet feltölteni az igénylőlap képét.

Tovább a Véglegesítéshez gomb megnyomás után az utolsó oldalon a Küldés gomb.

Kész az igénylés.
Ügyintézési határidő 8 nap!
kb. 1-2 héten belül postán vagy elektronikus úton érkezik az igazolás!
Kormányhivatalonként ez változhat!

Postai úton történő beküldés

Igénylőlapot kitöltve aláírva,Csok igénylésnél a neked megfelelő igazolást bejelölve küldd el a Békés Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály 5600 Békéscsaba, Luther u. 3. sz alá.

CSOK igénylésnél Fontos! X-et kell tenni a megfelelő kockába!Ezt a BANK mondja meg,melyiket kéri!!!